Fantasy day

  • Jenneke 

Stel je eens voor dat alles wat je wilt mogelijk is. Wat zou je dan als eerste kiezen? Wat wil je het allerliefste in je leven? Denk even niet aan hoe je dat dan kunt krijgen want dat beperkt meteen heel je fantasy. Denk alleen aan wat je wilt en zeg tegen het stemmetje in je hoofd wat zich meteen weer overal mee begint te bemoeien en je even haarfijn uit wil leggen dat het toch niet kan en ook precies weet waarom het niet kan, dat het z’n mond moet houden.

op dit moment zijn er maar twee dingen echt belangrijk om te weten: WAT je wilt en zeker weten DAT je het wilt.

Hoe je er komt doet er nu nog even niet toe. Wat er wel toe doet is wat je gelooft. Je kunt namelijk nooit meer bereiken of krijgen dan waar je geloof voor hebt. Als je niet gelooft dat je iets kunt bevestigt je geest dat met allerlei redenen waarom je het inderdaad niet kunt en als je wel gelooft dat je het kunt komt je geest met nieuwe Idee├źn en inzichten die bevestigen dat je het kunt.

De sleutel is dus GELOOF

Wat geloof je, en waarom en klopt het eigenlijk wel wat je gelooft? Vind jij het wel echt de waarheid of is het iemand anders waarheid die je klakkeloos aangenomen hebt? Wat geloof je zelf? Door je geloof te veranderen kun je je leven veranderen.

Wat wil je echt? Wat wil je meer dan wat dan ook zijn, doen of hebben? Laat je fantasie de vrije loop. en geef geen aandacht aan hoe je dit zult bereiken. Maak je geen zorgen over geld, tijd of hulp die je nodig hebt, denk alleen aan wat je wilt. Zie jezelf al in bezit van wat je wilt, schrijf het op, in de tegenwoordige tijd, tot in detail.

Ieder van ons heeft enorme potentie. Alles wat er is was ooit een fantasie, vliegen in een vliegtuig, raketten naar de maan, internet en mobiele telefoon. Ons potentieel is oneindig. Elke fantasie kan een doel worden en elk doel kan bereikt worden. Geloof verandert je denken, je visie en je gedrag.

Als je weet WAT je wilt en zeker weet DAT je het wilt en gelooft in de universele waarheid dat het gebeurt zoals je gelooft, is alles mogelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *