Biografie

Mijn Biografie J. Keizer, Mijn allergrootste passie in mijn leven is schrijven

alhoewel er in 2018 een zeker zo grote passie bij is gekomen, een heerlijk, mooi en lief kleindochtertje, the love of my life. Ook aan haar schrijf ik. In brieven probeer ik haar een beeld te geven van mijn leven en mijn interesses en ik hoop haar wat levenswijsheid te kunnen geven.


Mijn interesse gaat uit naar onze onbeperkte mogelijkheden. Ons denken en wat bewust denken ons kan brengen. Meer dan twintig jaar heb ik me verdiept in alles wat te maken heeft met ons bewustzijn en onderbewustzijn, de mogelijkheden en onmogelijkheden. Onze gewoontes en conditionering die voor een leven op automatische piloot zorgen en ons vermogen om oude gewoontes te vervangen door nieuwe die ons vervolgens het leven geven wat we echt willen.

Ik ben er absoluut van overtuigd dat alles mogelijk is als je gelooft en dat het gebeurt zoals je gelooft. Ik heb zowel wetenschappelijk als theologisch onderzoek gedaan en ben erachter gekomen dat beiden uiteindelijk tot dezelfde conclusie komen.

Ik zal dit onderwerp voor de rest van mijn leven blijven bestuderen en erover blijven schrijven. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat er mensen zijn die wat aan mijn blog zullen hebben.